plat du jour*

スポンサーサイト

Posted by a* on

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

豚と茄子のミルフィーユ

Posted by a* on

pork eggp 2


忙しいときに
すぐにできる簡単メニュー

長茄子を5mmくらいに薄切りにし
ルクエで1本 500w 2分ほどチン

耐熱皿に 茄子→豚肉→塩こしょう の順で
重ねていって
オリーブオイルを軽く振りかけて
後はオーブントースターにおまかせ

pork eggp 3


塩コショウをきかせれば
そのままでもジューシーで美味しいし
ちょっと薄くして
お好みでソースを合わせても


今日は
耐熱皿に残った肉汁にワサビをといて
麺つゆもちょっとで


pork eggp 4


This recipe is very easy to cook. The layers of thinly-sliced pork and eggplants looks beautiful and draw UMAMI each other.
First, slice an egg plant 5mm thick and macrowave it for 2 minute(500w). On a oven-proof plate, put the one slice of egg plant, put some pork on it, season with salt, then make the layers. Put the plate into a toaster (or 200c preheated oven).

スポンサーサイト

上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。